Animated gifjes zijn lekkere eye-catchers, relatief snel gemaakt, makkelijk deelbaar op socials, lichtgewicht en zelfs in mailings in te zetten. Ze zijn heel fijn als bijvoorbeeld een ‘spin-off’ van al gemaakt werk zoals een infographic, illustraties, jaarverslag o.i.d.

Makkelijk deelbaar op social media

Om het jaarverslag van PGOsupport breed onder de aandacht te brengen hebben we een aantal super eenvoudige gifjes gemaakt, makkelijk deelbaar op Instagram, Facebook & andere socials.

Breng je boodschap over in een paar seconden

Voor Kandoor maakten we verschillende online banners. Het bewegend beeld trekt de aandacht en geeft in een paar seconden de boodschap weer: kort én krachtig.

Gifjes uit een animatie

Maken we een animatie, dan kunnen we daar stukjes uithalen. Aparte delen van je animatie zijn op deze manier los inzetbaar. Fijn voor op de website of voor gebruik op social media. We deden dit bijvoorbeeld voor Oerbouillon.

Wij vieren met jou

Ter ere van ons 20-jarig jubileum (bekijk de animatie op ons Vimeo-kanaal) maakten we er elke maand één, vergezeld van een leuke actie, die we per mail aan onze geliefde klanten stuurden.

Pimp je digitale mailing met een gifje. Valt lekker op in een overvolle mailbox.